Ingen pågrepet etter at mann ble knivstukket i Oslo

En mann i 50-årene er innlagt på sykehus med alvorlige skader etter at han ble knivstukket her ved Vår frelsers gravlund i Oslo onsdag kveld.
En mann i 50-årene er innlagt på sykehus med alvorlige skader etter at han ble knivstukket her ved Vår frelsers gravlund i Oslo onsdag kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann i 50-årene er innlagt på sykehus med alvorlige skader etter at han ble knivstukket ved Vår frelsers gravlund i Oslo. Ingen er pågrepet i saken.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Meldingen om voldshendelsen kom til politiet via AMK klokken 21 onsdag kveld. Hendelsen har ifølge politiet skjedd utendørs i nærheten av kirken inne i Vår Frelsers gravlund.

– Det var et vitne som kom til stedet, som meldte fra, forteller operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter i Oslo politidistrikt til NTB.

– Mannen er knivstukket i overkroppen, og ifølge helsepersonell på stedet er det snakk om alvorlige skader, sier Nysæter.

Relasjon

Mannen var bevisst da han ble sendt til sykehus.

Politiet har ingen navngitte mistenkte i saken.

– Ingen er pågrepet, men så vidt vi vet, er det en relasjon mellom partene her. Det fremstår foreløpig ikke som en tilfeldig handling. Vi har informasjon som peker i retning av en konkret involvert person, sier operasjonslederen.

Løp mot Telthusbakken

Innsatsleder Erik Hestvik på stedet sier de gjerne vil ha kontakt med folk som kan ha sett noen løpe fra Akersveien og mot Telthusbakken.

– Vi jobber ut fra at dette har vært en konflikt mellom to personer. Vi snakker med folk som har vært i området, og avhører en del vitner.

Flere politipatruljer søker etter den mistenkte onsdag kveld.